søndag den 15. april 2012

Hvad så nu?

Jeg føler at det er min pligt at sige undskyld. Jeg har ikke blogget i en evighed. Det skyldes ikke at jeg er blevet træt af neglelak. Jeg elsker stadig neglelak, og går ofte med det. Det er bare fordi, jeg er dårlig til at huske at få fotograferet det og smidt det ind på computeren for derefter at lave et indlæg til jer.
Prøver at lade være med at købe nye lakke, og så tænker jeg, at hvis jeg kan holde det, kommer det jo altid til at være gamle lakke, som jeg kommer til at vise jer. Er det noget I er interesserede i (Please svar, bloggens "liv" afhænger af det). Hvis I er interesserede, vil jeg måske komme i gang igen, men hvis I ikke er, vil det nok være svært for mig, at lave indlæg der interessere jer.
Skal jeg skifte tema på bloggen? Lavede jo på at tidspunkt "stjæl stilen" indlægget, var det noget I kunne lide? Skal det her blive til en modeblog? Fordi jeg elsker tøj og mode, og læser selv en masse lækre modeblogs. Problemet er bare, at jeg gerne vil være anonym, og det kan jeg være med min negleblog, da det kun er min hånd jeg skal vise frem. Jeg tror det vil være svært at have en modeblog uden at uploade billeder af mig selv. Men vil I ikke nok please fortælle mig hvad I syntes jeg skal gøre. Om I er faste læsere, eller det er første gang I besøger bloggen, please kom med jeres mening. I må meget gerne lige kigge på bloggen, og smide en kommentar om hvad I syntes. Jeg har virkelig brug for det.

Det var vist alt for det lidt kedelige...
Vil lige smide et billede af mit nye crush (tihi)


Måske kender I ham, måske kender I ham ikke. Men i hvert fald er det Grant Gustin, der pt. er aktuel i tv-serien Glee, hvor han spiller den slemme fyr Sebastian Smythe, der er "kaptajn" for The Warblers (New Directions ærkerivaler), og prøver at stjæle Blaine fra Kurt.. Men jeg elsker ham stadig.


En masse kærlighed sendes fra min skærm ;)

-Denise

2 kommentarer:

 1. Personligt så foretrækker jeg neglelak, mere specifikt nail art. Men gør det du har det bedst med. Man blogger jo for sin egen skyld og ikke for andre. Find det der motiverer dig, det du har lyst til at dele med andre og blog om det, så blir det nok også lidt nemmere for dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det gode råd :-D
   Det bliver nok ikke til nailart, da jeg har 2 venstrehænder hehe :)
   Der er stof til eftertanke, tak for det :-)

   Slet