lørdag den 25. juni 2011

Så føler man sig ikke dummere!!

Jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg sidder og føler mig utrolig dum lige p.t.
Jeg sidder og skriver på en blog, der indtil vidre ikke har nogen læsere, så egentlig sidder jeg bare og skriver til mig selv, og så er det altså svært ikke at føle sig en smule dum!

Jeg har længe gerne villet have en blog, så jeg tænkte at nu skulle det være. Jeg har sommerferie, og god tid til at få startet en blog. Og så skulle det jo selvfølgelig være om neglelak, som jeg har en alt for stor svaghed for, hvilket godt kan mærkes, i min meget sparsomme økonomi der består af lommepenge fra mor og far. :D
Jeg kan dog ikke love, at bloggen kun kommer til at handle om neglelak, da jeg også har en svaghed for mange andre ting, såsom min fantastiske hund, tøj, musik og meget andet. Men bloggen vil mest handle om neglelak :)

Nåh men jeg kan vel ligeså godt fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Denise, og jeg er en pige på 15 år. Jeg bor i Storkøbenhavn. Jeg har lige afsluttet folkeskolen (med nogle helt fantastiske karaktere btw!) og skal efter sommerferien igang med en 3 årig HHX (Højere Handels Eksamen, der er en studentereksamen). Jeg bor hos min mor og far, sammen med min storesøster og vores hund Bella.
Jeg ved ikke hvad der ellers kan være, som I gerne vil vide, men I må endelig bare spørge :)

Jeg håber at I har fået mod på at læse mere, og at vi ses igen her på bloggen :D

Hilsen Denise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar